KNA huldigt 5 jubilarissen

Maar liefst 5 jubilarissen werden tijdens het jubileum concert in het zonnetje gezet voor hun jarenlange inzet voor de vereniging.

Kunst na Arbeid feliciteert jubilarissen. (foto: StudioHans H. Platje)

25 jarig jubileum

Karin Post begon op haar 10e met orgelles en op haar 15e bij de harmonie in Ede begon ze saxofoon te spelen. Toen ze een paar jaar later naar Zwolle verhuisde is ze bij Kunst na Arbeid terecht gekomen. Ze ontving de oorkonde voor haar 25 jarig jubileum.

40 jarig jubileum

Een 40 jarig jubileum en lidmaatschap geldt voor Rita Koetsier. Rita is lid van Kunst na Arbeid geworden toen ze 8 jaar was. Ze wilde graag muziek spelen, evenals haar vader en drie ooms die destijds ook in de vereniging speelden. Rita speelt al jarenlang Bugel. Ze heeft nog even een kort uitstapje naar de Bariton gemaakt maar kwam erachter dat de bugel toch beter bij haar past. Inmiddels is ook dochter Iris lid van Kunst na Arbeid.

Ook Geert Bootsma is al 40 jaar lid van Kunst na Arbeid. Hij begon met lessen op de Cornet, stapte over op de Hoorn en 18 jaar geleden werd de overstap naar de Bariton gemaakt. Muziek maken bij de fanfare is Geert’s grootste hobby en in het weekend oefent hij soms nog samen met zijn vader die na 40 jaar weer is begonnen op de Bariton.

50 jarig jubileum

Maar liefst 50 jaar lid van Kunst na Arbeid is Koen Wiessenberg. Koen’s muzikale loopbaan bij de vereniging begon bij de drumband. Na 5 jaar stapte hij over naar de Bugel en vanaf zijn 30e is hij overgestapt naar de Trombone, het instrument dat hij nog altijd in de vereniging bespeeld.

En ook Jos Mulder werd in het zonnetje gezet met zijn 50 jarig jubileum bij Kunst na Arbeid. Al vanaf zijn 10e is hij lid van de vereniging en speelde jarenlang Cornet. Inmiddels is Jos al weer een hele tijd geleden overgestapt naar de Bariton. Jos is al jarenlang actief in het bestuur van Kunst na Arbeid en ook in het dweilorkest de Knollentrekkers speelt hij zijn partijtje mee.

Kunst na Arbeid bedankt de jubilarissen voor hun jarenlange inzet, en hoopt dat we nog lang samen muziek kunnen blijven maken.

Reacties zijn gesloten.