Muziek opleiding

Opleiding blaasinstrumenten

Bij muziekvereniging Kunst na Arbeid kan je leren muziek maken op een blaasinstrument, zoals een trompet, trombone, bugel, hoorn, bariton of saxofoon. Je krijgt een muziekinstrument van de vereniging in bruikleen en je krijgt les van een gediplomeerde docent. Na een aantal weken les, neem je deel in het opleidingsorkest waar je al vroeg leert om samen te spelen en anderen ontmoet die het ook leuk vinden om een blaasinstrument te bespelen. Dit orkest oefent op maandagavond tussen 18.00 en 19.00 uur, in SIO.

Je opleiding wordt afgerond met het behalen van het HaFaBra diploma A. Na het behalen van dit diploma kan je meedoen in het A-orkest. Dit betekent niet dat de lessen stoppen. Het streven is om minimaal het B-diploma te behalen.

Wil je kennismaken? Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden voor een kennismakingsles.

Opleiding slagwerkgroep

Ook kan je bij Kunst na Arbeid leren om een slagwerk instrument te bespelen. We hebben een drumband, maar ook het orkest kent verschillende slagwerkinstrumenten, zoals drums, pauken, en xylofoon. De opleiding voor de slagwerkgroep wordt verzorgd door Herman Voskuijl. Ook voor deze opleiding geldt dat je een instrument van de vereniging in bruikleen krijgt en dat de opleiding wordt  afgerond met het behalen van een diploma. De slagwerkgroep oefent op woensdagavond in de Zuidster.

Meer informatie?

Voor tarieven en verdere informatie kun je contact opnemen met ons via de contactpagina.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.