Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Van oud naar nieuw’: KNA Zwolle laat eigen muzikale geschiedenis horen

20 april 19:30 - 22:00

KNA Zwolle geeft zaterdag 20 april een lenteconcert waarin wordt stil gestaan bij de veranderingen die de muziekvereniging de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Alle onderdelen van KNA Zwolle samen musiceren in het concert ‘Van oud naar nieuw.’Al die wijzigingen blijken positief uit te pakken en dat wil de vereniging vieren in het voorjaarsconcert met het thema ‘Van oud naar nieuw’. Na een ludieke opening met één van de oudste marsen schakelen ze snel over naar steeds modernere muziek om af te sluiten met een populaire Nederlandstalige hit uit 2022. Bekende nummers als ‘We will rock you’, ‘Kiss from a rose’, ‘Wellerman’, ‘Feeling good’ en een compilatie van nummers van Racoon passeren de revue.

Dirigent Wietske de Wilde. Foto: Remke Maris

In de middag voorafgaand aan het concert studeren alle onderdelen van de vereniging gezamenlijk een Top 40-nummer in wat als knallende afsluiting van de avond gespeeld zal worden. Met het evenement waarin alle onderdelen van KNA Zwolle samen musiceren, wil KNA Zwolle de historie van de vereniging tot leven wekken, maar vooral ook de grote stap vooruit markeren.
Het concert is mede mogelijk gemaakt door de financiële ondersteuning van het Cultuurfonds en de gemeente Zwolle.

Het concert begint om 19.30 uur. De entree bedraagt 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar. Verkoop aan de zaal, die open is vanaf 19.00 uur.

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

Sio
Thorbeckelaan 2
Zwolle, Nederland
+ Google Maps