Samen muziek maken: leuk en leerzaam

KNA – orkest

Vind je het leuk om samen met anderen muziek te maken en bespeel je een blaasinstrument of percussion?
Ons orkest bestaat uit Trompetten, Bugels, Hoorns, Sopraan-Alt-Tenor-Bariton Saxofoons, Euphonium/Baritons, Trombones, Bas-Tuba en Percussion.
Het orkest staat ervoor open om andere instrumenten toe te laten, zolang die ook passen in het geheel.
Je bent altijd welkom voor een kennismaking. We repeteren op de maandagavond in wijkcentrum SIO van 19:30 tot 21:30 uur.

Young Notes

Voor de jongere muzikanten en leerlingen (12 – 25 jaar) hebben wij een jongerenorkest, Young Notes. Zij kunnen versterking van het slagwerk gebruiken. Young Notes zoekt trouwens niet alleen een drummer maar ook andere instrumenten. Trompet, bugel, trombone, klarinet, fluit, saxofoon, bariton, bas, basgitaar etc. zijn ook zeer welkom!
Zij repeteren maandagavond van 18.30 – 19.15 uur in SIO.

Junior Notes

In 2023 zijn we gestart met een opleidingsorkest voor kinderen vanaf groep 4: Junior Notes. Dit werd erg positief ontvangen. Ook in 2024 zijn we weer gestart met een nieuwe groep. Junior Notes laat kinderen kennismaken met het samen muziekmaken onder leiding van een gediplomeerd muziekdocent. In een aantal lessen leren kinderen samen een muziekstuk in te studeren. Om mee te doen is het niet nodig dat je al een muziekinstrument kunt bespelen. Als je nog geen muziekinstrument hebt krijg je van ons in bruikleen tijdens het project. Na het volgen van de lessen kan je in een afsluitend concert laten horen wat je geleerd hebt.

Meer informatie over Orkest, Young Notes of Junior Notes?

Heb je belangstelling? Neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail (info@kna-zwolle.nl) of kom op maandagavond langs tijdens een repetitie om de sfeer te proeven.

 

 

Reacties zijn gesloten.