Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsconcert

10 januari 2019 20:15 - 22:00

NIEUW, inderdaad met hoofdletters geschreven. Het samenspel van de deelnemende orkesten is een nieuwe combinatie voor de organiserende fanfare Kunst Na Arbeid uit Zwolle. Naast het A-orkest van de Fanfare werken de High Moor Big Band uit Hoogeveen en het Zwols Saxofoonorkest For Saxes Only aan het concert mee. De orkesten treden deze avond in verschillende combinaties op en laten daarmee een grote diversiteit aan muzikale klanken horen.

Kunst na Arbeid

In 2018 heeft Kunst Na Arbeid haar 90 jarig jubileum gevierd. De vereniging heeft een eigen opleiding en verzorgt muzieklessen op basisscholen en beschikt daardoor over een gezond aantal jeugdleden. Kwaliteit van de gespeelde muziek is belangrijk, maar ook de gezelligheid en het sociale contact vormen een belangrijk onderdeel van het verenigingsleven. Dirigent van het A-orkest is Martin Oosterwijk.

For Saxes Only

Het Zwols Saxofoonorkest For Saxes Only vierde in 2018 haar 5 jarig jubileum en heeft inmiddels meer dan 20 leden. Het orkest bestaat alleen uit saxofonisten, waarbij veelstemmige muziek gespeeld wordt in een breed repertoire, lopend van pop tot klassiek. Het orkest laat nu al een uniek geluid horen in Oost-Nederland. Gert Oosterwijk is de dirigent.

High Moor Big Band

De High Moor Big Band bestaat uit een groep enthousiaste amateurmusici die samen veel plezier beleven aan alle stijlen van de bigbandmuziek. Orkestleider Martin Oosterwijk heeft in 2018 samen met Zangeres Madeline Bell, pianist componist Henk Meutgeert, de Scala Big Band, een projectorkest en de High Moor Big Band op bijzondere wijze het Drents Big Band Festival afgesloten.

Meer informatie over de deelnemende orkesten is te vinden op:
www.facebook.com/pg/High-Moor-Bigband
http://www.zwolssaxofoonorkest.nl

Deelname: gratis
Aanmelden voor dit concert kan vanaf zaterdag 29 december a.s.

Zie ook de website van de Stadkamer, mede organisator van dit evenement

Gegevens

Datum:
10 januari 2019
Tijd:
20:15 - 22:00

Locatie

Stadkamer
Zeven Alleetjes 1a
Zwolle, 8011CV Nederland
+ Google Maps