Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsconcert in de Stadkamer

9 januari 2020 19:30 - 21:00

NIEUWjaarsconcert met For Saxes Only

NIEUW inderdaad met hoofdletters geschreven. Net als in 2019 hebben Kunst na Arbeid en het saxofoon orkest For Saxes Only uit Zwolle een nieuwjaarsconcert georganiseerd met een vernieuwend karakter.
In 2019 was de samenwerking van deze orkesten met de High Moor Big Band uit Hoogeveen het vernieuwende.

Op 9 januari gaan de twee orkesten samen met afvaardigingen van zoveel mogelijk muziekverenigingen uit Zwolle het concert afsluiten. Te beginnen met een werk wat door de orkesten en doedelzakblazers van de Lowland Brigade Pipe Band wordt uitgevoerd en af sluiten met evergreens van Vera Lynn waaronder We’ll meet again. Deze afsluiting zal de start zijn van een nieuw netwerk voor Zwolse muziekgezelschappen ter opvolging van de in 2019 opgeheven muziekraad.

Het Zwols Saxofoonorkest For Saxes Only vierde in 2018 haar 5 jarig jubileum en heeft inmiddels meer dan 20 leden. Het orkest bestaat alleen uit saxofonisten, waarbij veelstemmige muziek gespeeld wordt in een breed repertoire, lopend van pop tot klassiek. Het orkest laat nu al een uniek geluid horen in Oost-Nederland. Gert Oosterwijk is de dirigent. Meer informatie over FSO is te vinden op www.zwolssaxofoonorkest.nl

Het Nieuwjaarsconcert wordt gehouden in de Stadkamer (Zeven Alleetjes 1a in Zwolle) en begint om 19.30 uur.
De toegang is gratis.

Gegevens

Datum:
9 januari 2020
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

Stadkamer
Zeven Alleetjes 1a
Zwolle, 8011CV Nederland
+ Google Maps