Drumstel zoekt drummer


Orkest KNA Zwolle is van oorsprong een fanfareorkest in Zwolle Zuid. Inmiddels is een grotere diversiteit aan muziekinstrumenten welkom, om zodoende het samen muziek maken te bevorderen. De vereniging bestaat uit leden van alle leeftijden en speelt een breed, eigentijds repertoire; pop-, film-, musicalmuziek, alles komt voorbij!

Kwaliteit van de gespeelde muziek is belangrijk, maar ook de gezelligheid en het sociale contact vormen een belangrijk onderdeel van het verenigingsleven.

Wij zijn op zoek naar één of meerdere slagwerkers (o.a. drummer) om ons orkest weer compleet te maken. Ben jij drummer, speel je vanaf bladmuziek en lijkt het je leuk om in een orkest te spelen?

Neem dan even contact met ons op!

Dit kan per telefoon (Jos Mulder 06-19197498), per e-mail (voorzitter@kna-zwolle.nl) of kom op maandagavond langs tijdens een repetitie om de sfeer te proeven. We repeteren van 19.30 tot 21.30 uur in SIO, Thorbeckelaan 2.

Speel je een ander instrument, bijvoorbeeld bas(gitaar) en lijkt het je leuk om in een orkest te spelen? Kom gerust een keer kijken of neem contact op.

Young Notes

Voor de jongere leerlingen (12 – 25 jaar) hebben wij ook een jongerenorkest, Young Notes. Ook zij kunnen versterking van het slagwerk gebruiken. Young Notes zoekt trouwens niet alleen een drummer maar ook andere instrumenten. Trompet, bugel, trombone, klarinet, fluit, saxofoon, bariton, bas, basgitaar etc. zijn ook zeer welkom!
Zij repeteren maandagavond van 18.30 – 19.15 uur in SIO.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.